Zábava, inšpirácia a dobrý skutok boli súčasťou jedinečnej svadobnej show Wedding Time v Spišskej Novej Vsi

pridal: SpKCH | dátum: 13. marca 2017 | kategória: Aktuálne správy

V historickej budove Reduty v Spišskej Novej Vsi sa v nedeľu, 12. marca 2017 uskutočnila jedinečná svadobná show na Spiši. Budúce nevesty, ale aj iní záujemcovia si mohli pozrieť prehliadku svadobných šiat, oblekov a spoločenských šiat. Návštevníci si užili čepčenie v priamom prenose, Make-up a Hair show a bohatý kultúrny program. Svoju prácu ukázali 23 vystavovatelia a súťažilo sa o titul Miss Nevesta.

Svadobná agentúra Wedding Time Agency pripravila 1. ročník jedinečnej svadobnej show na Spiši. „Naša agentúra vznikla preto, aby sme pomáhali nevestám pri organizácii svadby. Všetky služby totiž nájdu pod jednou strechou. Akcia mala aj charitatívny rozmer. Na podujatí si návštevníci mohli zakúpiť Wedding Time svadobné pohľadnice (Farebný projekt), a výťažok poputuje deťom z detského domova Charitas sv. Jozefa,“ vysvetľuje Ing. Veronika Kalouseková z  Wedding Time agency.

Vďaka úžasným ľuďom a špeciálne vďaka osobe s obrovským srdcom Mirke Kulovej sa uskutočnil Farebný projekt. Cieľom farebného projektu bolo predstavenie detičiek z detského domova Domu Charitas sv. Jozefa v Spišskej Novej Vsi a vyzvanie ľudí k podpore najdokonalejších stvorení, ktoré v živote nemali toľko šťastia. Kúpou portrétu bola možnosť prispieť na detičky práve v tomto zariadení. V pozadí predstavovania „našich“ detí hrala krásna prezentácia, ktorá ľudí chytila za srdce. V mene detí sa chcem veľmi pekne poďakovať všetkým dobrým ľuďom,“ úprimne ďakovala riaditeľka Domu Charitas, Mgr. Alexandra Hovancová.

Tešíme sa, že aj prostredníctvom takého podujatia vedia ľudia pomôcť tým, ktorí to sami nedokážu a potrebujú našu pomoc.