Vianočný čas v dennom stacionári v Námestove

pridal: Katarína Havrilová | dátum: 21. decembra 2022 | kategória: Aktuálne správy

Sme veľmi radi, že aj my sme súčasťou skvelého projektu „Vianočná pošta“. Vďaka tomu sme si rozdali, otvorili a spoločne prečítali krásne dopisy a pohľadnice. Ďakujeme všetkým dobrým ľuďom, ktorí  myslia aj na šťastie iných ľudí.

Do nášho zariadenia v týchto dňoch prichádzajú žiaci a rozdávajú nám nielen tieto vlastnoručne zhotovené pozdravy, ale aj vianočné vinše či piesne. Takéto milé prekvapenie si pre nás pripravili žiaci zo Základnej cirkevnej školy sv. Gorazda v Námestove.

Počas predvianočného obdobia si každý človek zaslúži prežívať  chvíle naplnené pocitmi šťastia a lásky. Takúto vianočnú atmosféru si pre našich prijímateľov soc. služby pripravili žiaci zo Základnej umeleckej školy Fernezová z Námestova. Svojimi vianočnými koledami a vinšmi vyčarili úsmev na tvárach našich milých.

Naši prijímatelia budú mať tento rok Vianoce štedrejšie aj vďaka projektu „Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok“. Krásnou  myšlienkou tohto projektu je nielen vyzbierať a obdarovať, ale predovšetkým vyčariť úsmev na tvári osamelým seniorom a zdravotne znevýhodneným  v sociálnych zariadeniach a potešiť ich maličkosťou zabalenou v krabici od topánok. Štedrým darcom veľmi pekne ďakujeme.