Radosť pomáhať

pridal: SpKCH | dátum: 8. novembra 2017 | kategória: Aktuálne správy

V termíne od 9. do 11.11.2017 (štvrtok – sobota) bude vo vybraných prevádzkach siete Tesco prebiehať Potravinová zbierka.

Čo to znamená?

Zbierku budú vykonávať dobrovoľníci a zamestnanci Spišskej katolíckej Charity v čase od 10:00 hod. do 20:00 hod. každý deň trvania zbierky, čiže štvrtok, piatok a sobota. Zamestnanci a dobrovoľníci budú označení modrými tričkami s potlačou.

Ako sa môžem zapojiť?

Ak sa zákazník rozhodne prispieť do zbierky, tovar riadne zakúpi, prinesie ho k zbierkovému stánku a odovzdá ho zamestnancom a dobrovoľníkom SpKCH alebo ho vloží do označeného nákupného košíka vo vybraných predajniach spoločnosti TESCO.

Ktoré predajne sa zapojili?

Tesco predajne: Stará Ľubovňa, Smižany, Spišská Belá, Krompachy, Poprad, Dolný Kubín, Kežmarok, Spišská Nová Ves, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Tvrdošín, Poprad OC Forum (pasívna zbierka).

Kam poputujú darované potraviny?

Vyzbierané potraviny poputujú pre ľudí v núdzi, ľudí bez domova, sociálne slabších a opustené matky s deťmi. Po skončení zbierky prispeje na dobrú vec aj spoločnosť Tesco a to poskytnutím finančných prostriedkov vo výške 20% z celkovej hodnoty darovaného tovaru pre každú z charitatívnych organizácii.

Zo srdca Vám ďakujeme za každú pomoc.

Ing. Zuzana Danková, PhD., riaditeľka potravinovej a humanitárnej pomoci SpKCH