Karate kids Prešov camp 2018

3. septembra 2018 SpKCH
Karate_kids_Prešov_camp (5)

KARATE KIDS PRESOV CAMP 2018

Naše deti zo zariadenia núdzového bývania mali jedinečnú možnosť zúčastniť sa letného tábora takzvaného “campu”. Vďaka Karate Kids Prešov si užili týždeň plný športu, tréningov, zábavy a úprimnej radosti.

Karate_kids_Prešov_camp (2)

Program

Program campu sa skladal z plnohodnotných atletických tréningov a tréningov KATA a KUMITE. Okrem tréningov mali deti bohatý program. Zaujalo ich bábkové divadlo, videli ohňostroj, prezentáciu hasičského auta a motorkárov, s ktorými si mohli aj zajazdiť na motorke. Deti absolvovali strelecký výcvik spolu s náučným programom, ktorý zabezpečila colná správa. Nemohlo chýbať ani kúpalisko a člnkovanie. A čo by to bol za camp bez poriadnej opekačky? Aj tú si deti vychutnali v posledný deň skvelého týždňa.

Karate_kids_Prešov_camp (1)

Ďakujeme

Naše deti dostali množstvo darčekov, pre nich však bolo najväčším darom to, že sa mohli zúčastniť. V ich srdciach navždy ostanú krásne a nezabudnuteľné spomienky. Ďakujeme Karate klub Junior za to, že našim deťom spríjemnili koniec letných prázdnin.

Dom Charitas sv. Jozefa

ciara 02

„Vždy sa budeme snažiť naplno spĺňať deťom sny, lebo oni sú naša budúcnosť“

Karate_kids_Prešov_camp (3)