Pani Simona a jej 3 deti

pridal: SpKCH | dátum: 8. októbra 2019 | kategória: Aktuálne hľadáme

„Priama materiálna a potravinová pomoc ľuďom v núdzi“

Meno: Simona

Región: Liptov

Predmet žiadosti:

žiadosť o finančnú podporu v súvislosti s liečebnou starostlivosťou:

na lieky, vitamíny a potraviny pre zvláštne lekárske účely v súvislosti s histamínovou intoleranciou, črevnou malabsorpciou,

celiakiou a potravinovou alergiou, poruchou bunkovej imunity u maloletých detí

(chlapec 9 rokov, dievča 12 rokov) – cca 100 eur na mesiac x 4 mesiace = 400 eur, (max. 400 eur)

Príbeh

Každý z nás si rád vychutnáva každý kúsok svojho obľúbeného jedla. Problém však nastane, ak začneme trpieť nejakým závažným ochorením. Vtedy si musíme dať neskutočný pozor na to, čo vložíme do svojich úst. Následky zlého stravovania v takom prípade môžu byť katastrofálne.

Pani Simona vie o tom svoje. Jedno z detí trpí ťažkým zdravotným postihnutím, ostatné dve deti trpia potravinovými obmedzeniami, ktoré by ťažko znášal aj dospelý človek. No napriek ich nízkemu veku sú pre nich ochorenia ako histamínová intolerancia, črevná malabsorpcia, celiakia, potravinová alergia, či  porucha bunkovej imunity bežnou súčasťou života.

Keďže zabezpečiť jedlo pre takéto deti nie je vôbec ľahké, radi by sme pomohli aj tejto rodinke. Pani Simona sa stará o tri maloleté deti sama, takže je veľmi náročné zabezpečiť chod domácnosti aj po finančnej stránke. Chceli by sme ich preto podporiť kúpou liekov, vitamínov a potravín, ktoré by boli vhodné pri ich zdravotnom stave.

Veríme, že títo traja súrodenci sa aj napriek ich zdravotným problémom nevzdajú a raz z nich vyrastú šikovní dospelí ľudia so srdcom ochotným pomáhať iným.

Blízko pri človeku

Podporiť túto rodinu môžete finančne:

Číslo účtu: SK28 0200 0000 0000 2963 4592

VS: 0004201943

Pre viac informácií môžete kontaktovať koordinátora:

Anna Bodoríková

Mobil: 0902 327 955