TESCO potravinová zbierka 2019

pridal: SpKCH | dátum: 18. novembra 2019 | kategória: Aktuálne správy

Aj tento rok sa Spišská katolícka charita zapája do Tesco potravinovej zbierky. Prostredníctvom nej chceme pomôcť ľuďom, ktorí to najviac potrebujú. Tak otvorte svoje srdce a darujte chudobným ľuďom krajšie Vianoce!

KEDY ZBIERKA PREBIEHA?

Zbierka bude prebiehať od štvrtka 21. 11. do soboty 23. 11. 2019. Čas zbierania bude od 10.00 do 20:00.

KOMU NÁKUPOM POMÔŽETE?

Rodinám v núdzi, matkám s deťmi, ľuďom žijúcim na ulici, opusteným seniorom a všetkým tým, ktorí nás prosia o pomoc.

AKO MÔŽETE POMÔCŤ?

Stačí, ak v uvedenom čase nakúpite v niektorej z vybraných predajní TESCO. Pre núdznych ľudí môžete tak nakúpiť a následne darovať predovšetkým trvanlivé potraviny drogériu.

Čo darovať?

Trvanlivé potraviny – instantné polievky, konzervy (rybacie, mäsové), strukoviny (fazuľa, hrach, šošovica), sušené mlieko, detská krupica, detské príkrmy, detská výživa, zaváraniny, pretlak, paštéty, káva, čaj, olej, ocot, cukor, soľ, koreniny, med, lekvár, puding, sušené ovocie, sušienky, ryža, cestoviny, múka

Drogéria – šampón, sprchový gél, zubné kefky, zubné pasty, jednorazové holiace strojčeky, holiace peny, dámske vložky, hygienické vreckovky, toaletný papier, plienky, vlhčené obrúsky, pracie prostriedky, prostriedky na umývanie riadu a na dezinfekciu, vrecia na odpad

• Dolný Kubín,
  • Kežmarok,
  • Krompachy,
  • Liptovský Mikuláš,
  • Poprad,
  • Poprad OC Forum,
  • Ružomberok,
  • Smižany,
  • Spišská Belá,
  • Tvrdošín,
  • Spišská Nová Ves,
  • Stará Ľubovňa.

Zo srdca ďakujeme všetkým ľuďom, ktorí svojím nákupom pomôžu núdznym ľuďom! Aj vďaka nemu pripravíte krajšie Vianoce tým, ktorí to najviac potrebujú!

ĎAKUJEME!

Obrázoky: pixabay.com a charita.sk