Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /nfsmnt/hosting1_2/e/c/ecd45235-7305-40a5-bb3f-324410c90c23/caritas.sk/web/stara_verzia/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /nfsmnt/hosting1_2/e/c/ecd45235-7305-40a5-bb3f-324410c90c23/caritas.sk/web/stara_verzia/wp-includes/plugin.php on line 601

Športový deň

31. augusta 2018 SpKCH
športový deň1
ciara 02
športový deň3

Športový deň

Klienti denného stacionára v Liptovskom Mikuláši  sa aj  tento rok stali súčasťou športového dňa zdravotne postihnutých, ktorý organizovalo mesto Liptovský Mikuláš. Pre naše zariadenie to bol už 4. ročník a tak sme vedeli čo nás čaká. Naši klienti túto aktivitu každoročne prijímajú s radosťou a veľkým očakávaním. Deň plný športu, súťaží, občerstvenia a sladkosti si užívajú plnými dúškami. Samozrejme každý z nás sa k záveru dňa teší na vyhlásenie víťazov a získanie nejakej malej odmeny.

Ani tento rok sme neodišli bez ocenenia, čo nás nesmierne potešilo. Maľovanie na tvár si mohol vyskúšať každý, kto chcel byť zmaľovaný  a spoločné foto sme nevynechali ani tento rok. No najkrajšie spomienky nám ostávajú v našich srdiečkach.

Už teraz sa tešíme na ďalší ročník.

Mgr. Jana Trnovská, riaditeľka zariadenia DS

ciara 02