Keď sa rozhodnete spraviť si obyčajný deň výnimočným

18. augusta 2017 SpKCH
IMG_4636

Možno to bol len obyčajný štvrtok a možno to bol výnimočný deň, keď sme sa rozhodli v našom zariadení Domu sv. Jozefa spraviť opekačku.  Zároveň sme spoločne všetci vyslovili poďakovanie, že sme sa tu mohli všetci stretnúť. Detičky zariadenia núdzového bývania, deti denného pobytu, ale aj detičky detského domova. Prišla nás pozdraviť aj bývalá zamestnankyňa pôsobiaca v Bratislave no srdiečko ju stále pri návšteve Spiša zavolá k nám. Niekedy naozaj nemusí byť dôvod urobiť si pekný deň, ale tým pravým dôvodom je možno uvedomenie si, že napriek denným starostiam a problémom nám táto práca prináša veľkú radosť a požehnanie. Úsmev a radosť malých nevinných stvorení ako aj úsmev zamestnancov sú tou správnou motiváciou do ďalších náročných pracovných dní. Touto cestou by som sa chcela poďakovať všetkým zamestnancom za ich obetavú a náročnú prácu. Veľmi pekne by som sa zvlášť chcela poďakovať Mgr. Ivanke Leskovjanskej, ktorá sa rozhodla od nás odísť, ale ostáva naďalej v charite.  Ďakujem veľmi pekne  za empatický, ľudský a vysoko odborný prístup ku našim klientom a tak ako sme jej to napísali aj na hrnček Ivanka navždy ostane v srdci DCHSJ.  V ďalšom profesionálnom živote jej prajem veľa úspechov a v tom rodinnom veľa lásky a zdravia.

Pane Bože ďakujeme za každý deň a za tento zvlášť.

Mgr. Alexandra Hovancová
Riaditeľka domu Charitas sv. Jozefa